A Serene Touch with Tranquil Tones

Before picture of a living room with empty alcove spaces
Built in alcove cupboard to store drinks and vinyl records

What was the room like before?

“Empty, tired and without any shelves”.

What was the room like after?

“It was the first time I undertook such project and I was a little apprehensive at first, wondering whether what was beautiful in my mind would still look as good once materialised. The result exceeds my expectations. Not only the room looks much brighter and feels cosier than before, but it is now perfect for us to have dinner parties entertain our guests. Having so much extra storage without compromising the look of the room was important to us and we were very impressed with the craftmanship of the carpenters and painter”.

Materials Used:

MDF, Medium Density Fibre and hand-painted

Location

Enfield

View more transformations!